Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/rcas3016/public_html/casedemarcatgalati.ro/plugins/system/canonical/canonical.php on line 124
Software Google+

Software

Microinvest Warehouse Pro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microinvest Warehouse Pro este un sistem POS flexibil si complet si este oferit ca o solutie de back-office pentru management si gestiune. Softul este folosit in supermarket-uri, depozite si in locatiile de tip retail. Softul monitorizeaza nivelul stocurilor, evolutia vanzarilor, evolutia cash-flow-ului.

Microinvest Warehouse Pro Light

Microinvest Warehouse Pro Light este o aplicaţie POS inovativă, dezvoltată pentru a acoperi cerinţelemagazinelor (supermarket-uri, magazine de pantofi, magazine sport, boutique-uri), locaţii cu produse alimentare (restaurante, pizzerii, fast-food-uri, cafenele), centre de distracţie (baruri, pub-uri, cluburi de noapte) şi lanţuri comerciale cu volume mari de vânzări.

Microinvest Restaurant pentru Android

Microinvest Restaurant pentru Android este o aplicatie folosita pentru a automatiza activitatea din baruri, restaurante, cluburi si cafenele. Aplicatia se poate conecta de la distanta cu sistemul POS al restauntului, poate tipari bonuri fiscale la imprimante wireless si poate administra centralizat comenzile.

Microinvest Cocktail Mobile

Microinvest Cocktail Mobile este o aplicatie ce permite preluarea comenzilor pe terminalele mobile in restaurante, pizzerii, baruri, cafenele si cluburi. Comenzile preluate de ospatari sun transferate in timp real prin reteaua Wi-Fi.

Microinvest Biliards Pro

Microinvest Biliards Pro este solutia perfecta pentru dvs daca doriti sa administrati un club de biliard sau o sala de fitness. Operatorii pot regla luminile de deasupra meselor de biliard sau alte echipamente electrice, sa inregistreze veniturile, luând în considerare toate discount-urile si administrand 8 mese separate simultan. Administrarea operatiunilor va fi mult mai usoara deoarece toate rapoartele necesare vor fi generate in mod automat în Microinvest Warehouse Pro.

Microinvest Order Assistant

Microinvest Order Assistant este un soft ce va optimiza activitatiile din bucatariile restaurentelor, pizzeiilor, fast-food-urilor si cafenelelor. Noutatea acestui soft este data de gestionarea tuturor comenzilor din bucatarie. Sistemul poate adauga o comanda noua in linia de asteptare, poate actualiza detaliile un retete si poate monitoriza in timp real statusul comenzilor. 

 

Microinvest Cyber Cafe

Microinvest Cyber Cafe este un soft conceput pentru restaurante si baruri. Are rolul de a oferi clientilor un serviciu nou, rapid si inovativ. Cu acest soft, orice client care are un laptop sau orice alt dispozitiv mobil poate plasa o comanda mult mai usor decat in modul traditional. Este o oportunitate pentru clientii care au laptop-uri si dispozitive mobile conectate la o retea Wi-Fi. Pentru a instala acest software trebuie sa instalati si un router wireless.

Microinvest eMenuPro

Microinvest eMenuPro este o aplicatie pentru comenzi electronice. Este un produs POS ce ofera un serviciu nou pentru baruri, cluburi, restaurante. Poate fi instalat pe dispozitive mobile sau stationare pentru fiecare masa din restaurant. Prin intermediul pozelor si a descrierilor clientii pot comanda mancarea si bautura. Microinvest eMenu Pro este o extensie a Microinvest Warehouse Pro si complementară Microinvest Warehouse Pro Light.

 

Case De Marcat Galati by Casedemarcatgalati 2013