Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/rcas3016/public_html/casedemarcatgalati.ro/plugins/system/canonical/canonical.php on line 124
Case de marcat Eltrade Google+

Casa de Marcat ELTRADE A100-01 

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A100-01 este o casa de marcat portabila, de dimenisuni mici, creata pentru vanzarea in magazine mici si mijlocii. Baterie asigura peste 2000 de linii tiparite pe bon la o singura incarcare (autonomie circa 7 zile). Este usor de transportat folosind un clip pentru curea.

 

 

 

Casa de Marcat ELTRADE A100S

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A100S este o casa de marcat fiscala destinata magazinelor mici si mijlocii. Este ideala pentru lucrul in spatiile mici. Acumulatorul casei de marcat are o autonomie ce asigura tiparirea a cel putin 2000 de bonuri.

 

 

 

Casa de Marcat ELTRADE A100S-BT

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A100S-BT este o casa de marcat fiscala destinata magazinelor mici si mijlocii ce include tehnologia BlueTooth pentru conectarea la PC. Este ideala pentru lucrul in spatiile mici. Acumulatorul casei de marcat are o autonomie ce asigura tiparirea a cel putin 2000 de bonuri.

 

 

 

Casa de Marcat ELTRADE A300S 

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A300S este o casa de marcat recomandata pentru magazinele mici si mijlocii, cum ar fi: unitati alimentare, restaurante, buticuri. Functioneaza in regimul "Restaurant" si "Magazin". Principalele avantaje sunt: tastaura ergonomica si mecanismul Easy-Load.

  

 

Casa de Marcat ELTRADE A300SD

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A300SD este o casa de marcat recomandata pentru magazinele mici si mijlocii, cum ar fi: unitati alimentare, restaurante, buticuri. Functioneaza in regimul "Restaurant" si "Magazin". Principalele avantaje sunt: tastaura ergonomica si mecanismul Easy-Load. Este potrivita pentru cele mai multe interioare

 

Casa de Marcat ELTRADE A500

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A500 este o casa de marcat electronica recomandata companiilor mijlocii si mari. Poate lucra in regim "Comert cu amanuntul" si regim "Restaurant". 

 

Casa de Marcat ELTRADE A500D

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A500D este o casa de marcat electronica recomandata companiilor mijlocii si mari. Poate lucra in regim "Comert cu amanuntul" si regim "Restaurant". Design-ul casei de marcat A500D permite folosirea rolelor cu diametru mare.

 

 

 

 

Casa de Marcat ELTRADE A600Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A600 este o casa de marcat destinata punctelor de lucru mici si mijlocii, cum ar fi: magazine, restaurante, baruri. Poate incorpora suplimentar: cititor de carduri RFID, GPRS, Bluetooth, Cititor coduri de bare incorporat in carcasa, USB.

 

Casa de Marcat ELTRADE A600DPentru Pret va rugam sa ne contactati

Eltrade A600D este o casa de marcat destinata punctelor de lucru mici si mijlocii, cum ar fi: magazine, restaurante, baruri. Este preferabila pentru majoritatea spatiilor comerciale.Poate incorpora suplimentar: cititor de carduri RFID, GPRS, Bluetooth, Cititor coduri de bare incorporat in carcasa, USB.

 

Case De Marcat Galati by Casedemarcatgalati 2013