Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/rcas3016/public_html/casedemarcatgalati.ro/plugins/system/canonical/canonical.php on line 124
Cantare Electronice Google+

Cantare Comerciale

Cantar Electronic ACS fara brat

 Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Cantarul comercial ACS fara brat este dotat cu acumulator si alimentator extern recomandat pentru piete, targuri, cofetarii, laboratoare, magazine de piese.

 

Cantar Electronic ACS cu brat

 

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Cantarul comercial ACS cu brat este dotat cu acumulator inter cu acid-PB sau cu alimentator extern. Functioneaza cu afisarea pretului pentru vanzarea directa catre public fiind ideal pentru piete, targuri, cofetarii.

  

 

Cantar Electronic ELICOM EVL BFPentru Pret va rugam sa ne contactati

Cantarul electronic Elicom EVL BF este conceput pentru domeniul comercial si de productie, dispunand de un design compact si functionalitate maxima. Poate fi folosit in comert si in domeniul tehnic.

Cantar Electronic ELICOM EVL BM

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Cantarul comercial Elicom EVL BM este recomandat pentru cantarire pe banda in magazine alimentare mici, alimentare de cartier, magazine de carmangerie.

 

Cantar Electronic ELICOM EVL LF

 

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Cantarul comercial Elicom EVL LF este conceput pentru domeniul comercial si de productie, dispunand de un design compact si functionalitate maxima.

 

 

Cantar Electronic ELICOM EVL LM

 

Pentru Pret va rugam sa ne contactati

Cantarul electronic Elicom EVL LM este conceput pentru domeniul comercial si de productie, dispunand de un design nou si functionalitate maxima.

Case De Marcat Galati by Casedemarcatgalati 2013